(گام اول) برنامه زمانبندی ثبت نام الكترونيكي

(گام اول) برنامه زمانبندی ثبت نام الكترونيكي:

دوشنبه 23/06/94

لغایت

جمعه

94/06/27

مراجعه به لينك مربوطه در سايت دانشگاه اراك

پذیرفته شدگان می بایست از تاریخ 1394/06/23 لغایت 1394/06/27  با مراجعه به لينك مربوطه در سايت دانشگاه اراك نسبت به ثبت نام الکترونیکی و ارسال مدارک و دریافت کد رهگیری اقدام نمایند.

تذکر:در مرحله اول ثبت نام(الكترونيكي) ازهرگونه مراجعه حضوری به دانشگاه اکیداً خودداری فرمائید.

مدارک مورد نیاز جهت اسکن وارسال الکترونیکی:

1-   اسکن گواهي‌نامه پايان دوره پيش‌دانشگاهي( با تاريخ فارغ التحصيلي حداكثر 94/06/31).

2-   اسکن گواهي‌نامه ديپلم (نظام جديد يا قديم) كه معدل ديپلم در آن درج شده باشد.

3-   اسکن صفحه اول و صفحه توضيحات شناسنامه (درصورت وجود توضيحات).

4-   اسکن کارت ملي  .

5-   اسکن مدرك نظام وظيفه داوطلبان پسر (منحصراً براي پذیرفته‌شدگانی که قرار نیست از معافیت تحصیلی استفاده کنند -  شامل دارندگان کارت پایان خدمت  وانواع معافیت‌ها و...)

6-اسکن فیش واریزی براي پذيرفته شدگان دوره شبانه  به مبلغ و شرح ذيل :

مبلغ 5000000ریال (پنج میلیون ریال) معادل پانصد هزار تومان جهت پذيرفته شدگان دوره شبانه كه از نيمسال اول (مهرماه) يا نيمسال دوم (بهمن ماه) شروع به تحصيل  خواهند نمود .

به حساب شماره 1443070350 بانك تجارت حساب درآمد اختصاصي دانشگاه (مخصوص دانشجويان دوره شبانه )

دقت فرماييد شماره فيش واريزي كه در  ادامه مراحل در سيستم ثبت مي نماييد شماره مندرج در جدول فوقاني  سمت چپ فيش واريزي مي باشد كه صرفاً عدد قرمز رنگ آن (بدون عدد سياه رنگ و مميز قبل از آن) در سيستم درج مي گردد.

بند 6 صرفاً مخصوص دانشجوياني است كه در دوره شبانه پذيرفته شده اند و دانشجويان دوره روزانه از اين امر مستثني مي باشند.

تذکرات بسیار مهم:

1-درصورت عدم واريز مبلغ فوق توسط پذيرفته شدگان دوره شبانه ،ثبت نام آنان كأن لم يكن تلقي مي گردد.

2-مسئولیت عدم صحت مدارک ،  وجود نواقص و اسکن نامنطبق بر عهده دانشجو بوده و با دانشجوی متخلف برابر ضوابط و مقررات آموزشي برخورد خواهد شد.

ارتباط با معاونت

ارتباط با معاون آموزشي و تحصيلات